Elektriciteitswerken


banner

Algemene elektriciteitswerken

T&S Cabling verzorgt de elektro technische installatie in uw nieuwbouw, renovatie of KMO.
Wij werken samen met onze klant de plannen uit voor zijn installatie zodat deze maximaal voldoen aan zijn noden. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve hoogstaande materialen om uw  dromen waar te maken. Voor de schakelaars en stopcontacten gebruiken wij standaard Niko materiaal, om het ganse Niko gamma te bekijken kan u steeds terecht op de website van Niko.
Om aan ieders wensen te voldoen, kunnen  wij ook schakelmateriaal van andere merken aanbieden, wij denken hierbij in de eerste plaats aan BTicino, enz..

logo_niko

logo-BTicino


Verlichting

In uw interieur van uw dromen kan u niet zonder een verzorgde en zorgvuldig uitgekozen verlichting die aan uw wensen voldoen en past bij uw interieur.
Hierbij kunnen wij u helpen met een lichtstudie, waardoor de verlichting aan al uw eisen zal voldoet. Wij werken hiervoor samen met alle grote merken van verlichtingarmaturen.


Domotica

U kan bij T&S Cabling eveneens terecht voor de uitwerking van uw domotica project.
Wie heeft er nog niet gehoord van een “alarm” schakelaar in huis om ongewenste bezoekers af te schrikken, of een “alles uit” schakelaar, zodat u met een gerust hart uw huis kan verlaten, zonder dat u hoeft te twijfelen of alle lichten uit zijn of de koffiezet nog aan staat.
Met domotica kan u uw rolluiken automatisch laten openen of sluiten als het klaar of donker wordt.
U kan sferen creëren in uw huis om bijvoorbeeld TV te kijken, gezellig aan tafel te eten, enz.
Wanneer u op vakantie gaat, kan er een aanwezigheidssimulatie gemaakt worden, zodat men denkt dat u nog thuis bent.Om dit alles te realiseren gebruiken wij Nikobus of Home control van Niko, waarvan wij gecertificeerd installateur zijn.
Voor meer informatie kan u terecht op de website van Niko.
logo_niko